Лято е! 7 зодии ще преминат през промени в любовта

Романтиката може и да липсва за тях. Кои са те?
17 юни 2018 17:30, Михаела Лазарова
5
Лято е! 7 зодии ще преминат през промени в любовта
Снимка: Pixabay

Още с настъпването на пролетта, нашето настроение за любов се повишава. От друга страна, лятото е приемано като сезон, в който любовните ни емоции повишават своя градус. За някои представители на зодиака, летните месеци може и да не бъдат очаквано вълнуващи по отношения на романтиката. Кои са те, вижте в следващите редове.

Зодия Телец 

Благодарение на позицията на Сатурн, до септември месец ще стигнете до заключението, че човекът, с когото бихте искали да имате по-сериозни взаимоотношения, може и да не е подходящата половинка за вас. В периода от май 2018 г. до април 2026 г. Уран ще бъде в знака ви, като ще ви накара да се изправите пред някои от вашите необичайни желания. Приемете промените, които се случват с вас и разберете кой наистина ви привлича и изпълва, защото ще бъде от решаващо значение за вашето бъдеще.

Зодия Везни

Венера ще ви позволи да поддържате вашия релаксиращ подход към живота това лято. Ако се чувствате пренебрегвани и самотни в този период, може би причината е, че не оценявате достатъчно вашите приятелства. Възможно е в този период да имате романтични чувства към повече от един човек. Независимо от това, не подценявайте огромната любов, която получавате от приятелите си. Ако искате да се ангажирате с нещо в дългосрочен план, на този етап нещата малко ще се позабавят.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
до ХОРАТА преди 5 години
Много са ЛЪЖИТЕ..
3
0
 
1
 
! Отговори
annybody преди 5 години
До Анонимен 1Прав сте - добре би било първо да почетете, пък после евентуално да пропишете.Грамотността ви удря върха по невъзможност за четене с разбиране.Успех!
2
0
 
2
 
! Отговори
Пен преди 5 години
Михаелче що не си пускаш спама в teenproblem ?
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По някога се питам тия съвест дали имат дали спят спокоино след като са крали и били цените защо не може всичко да е нормално направено да си спокоен да няма стрес нерви напрежение е тоя спокоен живот на някои е безраличен затова берете си плода един ден сами ще видите последствията мисля да спра да пиша не съм писал като ученик толкова а на тия им желая успех с далаверите по плевен монтана враца успех